На 25.09. в 23.30 часа вечерта настъпва Новолуние в знака Везни.Събитието

...
На 25.09. в 23.30 часа вечерта настъпва Новолуние в знака Везни.Събитието
Коментари Харесай

Новолуние във Везни: Трудности и пречки за кардиналните знаци Везни, Овен, Рак и Козирог

На 25.09. в 23.30 часа вечерта настъпва Новолуние в знака Везни.
Събитието ще работи най-силно на 25.09. и 26.09. През този интервал ще усещаме мощно опълчване сред нещата, които умишлено желаеме и към които се стремим (Слънцето) и подсъзнателните ни потребности и стремежи на тялото ни (Луната).

От една страна е допустимо в дните към Новолунието да станем свръх прочувствени и да реагираме преждевременно, като кажем или създадем неща, за които в следствие да съжаляваме. Има риск да се увлечем в общуването и връзката си с другите хора и да прекалим, както с търсенето на внимание и изпъкването над другите, по този начин и с прекомерното преиграване.

От друга страна нещата, с които се захващаме през интервала, няма да се получават с нужната лекост и по всяка възможност ще се натъкваме на непредвидени компликации и трудности.

Добре е да имаме поради, че дните към Новолунието не са по никакъв начин положителни за пускане на планове, връзки или връзки, за подписване на контракти или покупко-продажби, за пазаруването на артикули, за подлагане на медицински интервенции или интервенции, само че за сметка на това са идеални за привършване на неща, чийто край от дълго време планираме.

Най-напрегнат ще бъде интервалът към Новолунието за съществените знаци Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. Те ще вършат преоценка на минали събития и ще кроят бъдещи проекти. Не е изключено да се отчаят и объркат прецеждайки благоприятни условия и евентуални стечения на събитията.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци е добре да се пазят от произшествия и прибързани дейности, с цел да не си навлекат спомагателни неприятности.

Водните знаци Риби и Скорпион ще имат компликации с финансовите си каузи. Добре е да не купуват скъпи неща и да не вършат вложения през интервала.

Земните знаци Телец и Дева ще са мощно докачливи по любовни въпроси и има риск да се скарат с половинката за нещо нищожно.

Огнените знаци Стрелец и Лъв ще приключат с план, който от известно време ги тормози.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР